Info

Festivaalin infopiste ja lipunmyynti sijaitsee Kulttuuritalo Annankatu 6:ssa eli Anniksella. Sieltä voi ostaa lippuja esityksiin, lauantain Ei paskempi ehtoo – iltaklubiin sekä festivaalin oheistuotteita. Infopiste on Anniksen ensimmäisen kerroksen aulassa, jossa sijaitsee myös festivaalin kahvio.

Infopisteen aukioloajat

Pe 21.4. klo 12-21
La 22.4. klo 9-21
Su 23.4. klo 9-12

KarttaTapahtumapaikat

Ei paskempi -festivaali tapahtuu yhteensä neljässä paikassa. Esityspaikat ovat lähellä toisiaan, joten siirtyminen on sujuvaa. Kaikkien tilojen katsomopaikkamäärä saattaa vaihdella esityksestä toiseen.


Kulttuuritalo Annankatu 6 (Annis)

Osoite Annankatu 6.

Kulttuuritalo tunnetaan Porissa laajasti käytetyllä lempinimellä Annis. Rakennuksen taival kulttuuritoiminnan tukikohtana alkoi 80-luvulla, jolloin joukko nuoria valtasi talon. Nykyään taloa hallinnoi Porin kaupunki. Talo toimii muun muassa useiden teatteriryhmien harjoitus- ja esitystilana, bändien treenitilana sekä erilaisten tapahtumien paikkana. Anniksella on yhteensä kolmea näyttämöä, joita festivaalilla käytetään. Katutasosta löytyy Vire (katsomo noin 60 paikkaa), toisesta kerroksesta Annis 2 (katsomo noin 80 paikkaa). ja kellarikerroksesta Kellari (katsomo noin 35 paikkaa). Anniksella on hissi ja esteetön WC.

Annikselta löytyy myös festivaalin infopiste, lipunmyynti sekä kahvio.

Studio Hilkka
Osoite Valtakatu 22, mutta sisäänkäynti sisäpihalta Anniksen vierestä.

Rakastajat-teatteri otti Studio Hilkan teatterikäyttöön vuonna 1997. Hilkka sijaitsee aivan Anniksen vieressä, joten näytöksistä toiseen siirtyminen on helppoa. Katsomopaikkoja Hilkassa on noin 70.

Hilkassa on anniskeluoikeudet.

Kulttuuritehdas Kehräämö
Osoite Pumpulikatu / Pohjoisranta 11, sijaitsee Puuvillatehtaan sisäpihalla

Kehräämön on Rakastajat-teatterin toinen tila, joka otettiin käyttöön 2009. Kehräämö on festivaalin suurin esitystila, jonka katsomoon mahtuu enimmillään 260 henkeä. Tilassa järjestetään teatteriesitysten lisäksi erilaisia klubeja, tapahtumia ja tilaisuuksia. Kehräämö sijaitsee entisen Puuvillatehtaan kompleksissa, jossa ensimmäistä kertaa suunnistamiseen kannattaa varata hetki. Tila on esteetön ja myös esteetön WC löytyy.

Kehräämössä on anniskeluoikeudet.

Bar Kino
Osoite Itäpuisto 10

Kino toimin nimensä mukaisesti elokuvateatterina vuosina 1936-1999. Ravintolakäyttöön tila otettiin 2002. Kino on yökerhon lisäksi myös keikkapaikka, jossa monet kotimaan suosituimmista artisteista ovat esiintyneet. Festivaalin molemmat iltaklubit ovat Kinossa.