Perjantai: Avajaisklubi

Paikka: Bar Kino

Hän laulaa, hän tanssii, hän soittaa, hän näyttelee, hän hengittää, hän nukkuu, hän kierii, hän hyppii, hän tekee melkein mitä vaan: Hän on Olavi Uusivirta! Hänen seurassaan on niin helppo olla onnellinen, vaikka olisi kultaa hiuksissa, ja toki ilmankin.

Ja kaiken lisäksi hän on vielä melkoisen ihana. Teemallisesti sanottuna; ei paskempi jätkä! Eikä ole kuulkaas paskempi bändikään! Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso) ja Olli Krogerus (rummut).

 

Lauantai: Ei paskempi ehtoo

Paikka: Bar Kino

Ylioppilasteattereiden improvisaatiotaiturit ympäri Suomen marssittavat lavalle ennennäkemättömiä hahmoja, hullunkurisia tarinoita ja yllättäviä kohtaamisia. Legendaariset ylioppilasteatterifestareiden improskabat käydään lauantaina 22.4. Bar Kinossa. Luvassa on suuria tunteita, hykerryttäviä oivalluksia ja odottamattomia reaktioita – niin lavalla kuin yleisössäkin.

Improkisan lavalle nousee Mama Longhorn, joka esittää Age Two -tupla-albumin julkaisukonsertin Ei paskempi -festivaaleilla! Porilainen rytmitankki Mama Longhorn julkaisee huhtikuussa toisen levynsä, tupla-albumin ”Age Two”, ja juhlistaa ilmestymistä erityislaatuisella konsertilla Porin Kinossa. Mama Longhorn ottaa toisella albumillaan jättiloikkia moneen suuntaan rytmimusiikin värikkäässä maailmassa. Afrobeat- ja funk-lähtökohdista ponnistava persoonallinen rytmitankki jatkaa seikkailujaan pettämättömällä iskuryhmällä. Keikoilta ympäri Suomea monille tuttu räjähtävä live-energia on tallentunut kesyttämättömänä, mutta tunnelmapaletti leviää paitsi kiihkeämpään, myös hämyisempään suuntaan.

Esitykseen antaa oman lisäsävynsä vierailija Thelo Ekow, maineikas rappaaja, joka esiintyy levylläkin kahdessa kappaleessa. Rytmi kuljettaa lauluja, kauniita ja kiihkeitä – tule ja antaudu! Yllätyksiä luvassa…

Lisäksi sekä perjantaina että lauantaina klubiväkeä viihdyttää myös Dj Timor!

Teatterin oma poika. Viiksiä, sateenkaaria, eläimellistä menoa ja Meiju Suvasta. Btw. Timor on soittanut levyjä aina Tansaniaa, Uutta-Seelantia ja jopa Raumaa myöden – ei paskempi turnee siis. Vuosien tauon jälkeen kahden illan comeback.

Bar Kinon Mambo Jambo -puoli kokee todellisen elämyksen, kun se muuttuu kahdeksi illaksi Ei Paskempi -klubiksi. Tartu tankoon ja näytä taitosi.