Ei paskempi -ylioppilasteatterifestivaali valtaa Porin huhtikuussa!

Porin ylioppilasteatterilla on ilo ja kunnia isännöidä vuoden 2017 ylioppilasteatterifestivaalia! Festivaali valtaa kaupungin 21.-23.4. Ensimmäistä kertaa Porissa järjestettävä Ei paskempi -ylioppilasteatterifestivaali tuo kaupunkiin noin kolme sataa ylioppilasteatterilaista ympäri Suomen. Jokainen Suomen ylioppilasteatteriliitto SYTY:n kuuluvasta 14 jäsenteatterista tuo festivaalille oman esityksensä. Lisäksi luvassa on off-ohjelmistoa ja iltaklubeja.

Porilaisella yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua ylioppilasteatteritarjontaan yhden viikonlopun aikana! Ohjelmistoon ja festivaaliin voi tutustua lisää festivaalin omilta nettisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *