Ohjelmistossa nyt

Vähempi ei riittäisi, enempi olisi liikaa

Koreografi ja ohjaaja Tiina Santavuo on koonnut ja kirjoittanut työryhmän kanssa kantaesityksen Vähempi ei riittäisi, enempi olisi liikaa. Esitys on ehdotelma, miltä tuntuu olla elossa. Tämä esitys on liikettä, sanoja, rituaaleja, lauluja, hengästymistä, kosketusta, valoa ja pimeyttä. Seitsemän sykkivän ruumiin voimin lokikirjaamme ja tiivistämme, miksi tunnemme niin kovin kovin. Kun me täällä rannikolla, me elämme tavallaan ikuisesti.

”Sen voi tuntea lantionpohjassa, koiran suukossa, kun toiset lähtevät töihin ja toiset palaavat jatkoilta, kun nojautuu keskelle ja katsoo horisonttiin, kun sataa, kun laivoja saapuu, kun naapurilla on maailman kaunein kukka kaktuksessa tai kurkku kädessä, kun luopuu pala palalta kaikesta tärkeästä, kun tähtenä karaokebaarin lavalla puolen litran tuoppi kädessä laulamassa Tuula Amberlan Korppia, kun opettelee kaikki maailman meret, kun syö sipsejä samasta pussista, kun tanssin, kun olen lisko, kun olin lintu, kun laulan kesä syksyyn vaihtuu ja lehtien näen lentävän ja tunnen saman ikävän. Vähempi ei riittäisi, enempi olisi liikaa. ”
 
Ohjaus : Tiina Santavuo
Työryhmä ja esiintyjät: Mimmi Virtanen, Linnea Kotiniemi, Teemu Virhiä, Jonna Shcönroos, Mirva Korvala , Jonna Mäki ja Julia Hannula
Teksti: Tiina Santavuo ja Työryhmä
Dramaturgia: Tiina Santavuo
Valosuunnittelu: Pekka Huttunen
Graafinen ilme: Maria Ojanen
Tuotanto: Karoliina Hursti
 
Esitykset Studio Hilkassa, Valtakatu 22, Pori.
 
Maailmanensi-ilta 16.3.2018 klo 19
 
Muut esitykset:
su 18.3. klo 15
ma 19.3. klo 19
to 22.3. klo 19
pe 23.3. klo 19
ti 27.3. klo 19
to 29.3. klo 19
pe 30.3. klo 15
ke 4.4. klo 19
pe 6.4. klo 19
 
Esityksen kesto n. 1 tunti, ei väliaikaa.
 
LIPUT 13 / 7 euroa.
Lippuvaraukset porinylioppilasteatteri.fi varauslomakkeella tai tekstiviestitse numeroon 044 773 7098. Varaukset saman päivän näytökseen vain puhelimitse.
 
Lippujen lunastus ja maksu tulee suorittaa esityspaikassa Studio Hilkassa viimeistään 10 minuuttia ennen näytöksen alkua. Muussa tapauksessa varaus raukeaa. Esityspaikan ovet avautuvat puoli tuntia ennen esitystä. Huom! Ainoastaan käteismaksu.
 
Netissä tehdyt varaukset astuvat voimaan vasta, kun saat vastausviestin sähköpostitse. Saman päivän näytökseen varaukset vastaanotetaan vain puhelimitse.
Seuraa tapahtuman tiedotusta myös Facebookissa.
 
Tervetuloa!