Ohjelmistossa nyt

Porin ylioppilasteatterissa keväällä 2018

Keväällä 2018 PYT toteuttaa tanssia ja teatteria yhdistelevän työryhmälähtöisen teoksen yhdessä tanssitaiteen maisteri Tiina Santavuon kanssa. Lisää kerromme tammikuun aikana!

Helmikuussa 2018 Juuso Kekkonen vierailee Outo Homo -monologillaan Porin ylioppilasteatterissa. Kyseessä on suositun monologin jäähyväiskiertue: on viimeinen mahdollisuutesi nähdä Outo Homo Porissa!

Outo homo -esityksessään moottoriturpa-koomikko Juuso Kekkonen kertoo tositarinansa siitä, kuinka heterona itseään pitänyt mies löysi itsensä parisuhteesta toisen miehen kanssa. Sekä nauruhermot että harmaat aivosolut liikkeelle saavan esityksen muina aiheina vilahtavat niin transsukupuolisuus, polyamoria kuin sadomasokismi. Lopputuloksena on riemastuttava ja sykähdyttävä matka alkuräjähdyksestä teinitraumoihin ja seksuaalisuuden heräämisestä ihmismielen syövereihin.

Kekkonen on kiertänyt esityksen kanssa ympäri Suomea ja Pohjoismaita jo viiden vuoden ajan.

”Monologi on paitsi hulvattoman hauska myös häkellyttävän henkilökohtainen.” – Hanna Syrjälä, Helsingin Sanomat (29.8.2013)

”Kolmen tunnin monologi on pitkä, mutta esitys pitää otteessaan. Se kertoo jotain Kekkosen
karismasta. Vaikka tarina rönsyilee pitkin teatterisalia, langat pysyvät käsissä ja katsoja johdatetaan aina uusiin oivalluksiin.” – Frida Gustafsson, Turun Sanomat (14.4.2013)

Osta liput!