Yksinäinen nainen – esityspäivät julki, lipunvaraus auki!

YKSINÄINEN NAINEN

KAHDEN MONOLOGIN YHTEISESITYS ISO KARHUN POHJAKERROKSESSA

 Porin Ylioppilasteatteri on viettänyt hiljaiseloa yli kolmen vuoden ajan. Tänä keväänä PYT palaa porilaisen teatteriskenen keskiöön kahden monologin yhteisesityksellä Yksinäinen nainen. Nobel-palkitun Dario Fon monologeista koostuva kokonaisuus käsittelee mm. naisen seksuaalisuutta, rooleja ja yhteiskunnallista asemaa Folle ominaisella hilpeän tragikoomisella ja rehevän suorasanaisella otteella. Esityksessä näyttelevät PYT:n pitkäaikaiset aktiivit Jenna Hietavirta ja Karoliina Ailasmaa, ja sen ohjaa porilainen teatteri-ilmaisun ohjaaja Kaarlo Kankaanpää.  

Esityspaikakseen PYT valtaa kauppakeskus Iso Karhun pohjakerroksen tilan, jossa on aiemmin koettu mm. Ars Porin näyttelyitä sekä Pori Film Festival. Esityspaikan valinnalla PYT haluaa olla mukana elävöittämässä Porin kaupunkikeskustaa ja tuomassa teatteritaidetta yleisön ulottuville uusiin esityspaikkoihin. 

Yksinäinen nainen:
Yhden naisen farssi täysin tavallisen ja arkipäiväisen elämän käänteistä erään kotitöiden lomassa rupattelevan perheenäidin kertomana. Onko yksinäinen nainen sittenkään aivan niin yksinäinen?
Näyttämöllä Jenna Hietavirta.

Meillä on kaikilla sama tarina:
Mitä nainen todella tarvitsee ja mitä hän liian usein saa? Kolmiosainen kasvutarina seksistä, selviytymisestä ja mielikuvituksen voimasta.
Näyttämöllä Karoliina Ailasmaa. 

Esityksen kokonaiskesto on noin 1 tunti 50 minuuttia sisältäen väliajan. Sisällöllisistä syistä suosittelemme esitystä ensisijaisesti 15 vuotta täyttäneille katsojille. 

Ensi-ilta: Pe 14.4. klo 19

Muut esitykset: 

Su 16.4.
Ti 18.4.
To 20.4.
La 22.4.
Ti 25.4.
To 27.4.
La 29.4.

Kaikki klo 19 

Liput: 15/10 euroa

Varaukset: Puh. 041 573 8851 (klo 9-16) tai nettisivuilta.

Paikka: Kauppakeskus Iso Karhun pohjakerros Yrjönkatu 14, sisäänkäynti kävelykadulta ns. Ars Porin ovista.
Huomaathan, että tila ei ole täysin esteetön, joten jos tarvitset apua liikkumisessa ilmoitathan tästä hyvissä ajoin lippua varatessasi niin järjestämme kulkusi.

 

Esityspaikka: Kauppakeskus IsoKarhun pohjakerros, Yrjönkatu 14, Pori
Teksti: Dario Fo ja Franca Rame
Suomennos: Liisa Ryömä-Aira Buffa
Ohjaus: Kaarlo Kankaanpää
Esiintyjät: Jenna Hietavirta, Karoliina Ailasmaa

Monologien esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy

Tervetuloa!